Wij staan klaar voor al uw vragen | 0412-849123

Diensten

Leverbare diensten

Spoedzendingen

Lion Logistics kan goed inspelen op onverwachte spoedritten. In geval van een spoedopdracht zijn we binnen 15 minuten klaar voor vertrek.

Next-Day delivery

Goederen kunnen de volgende dag verzonden worden naar de locatie. Indien nodig kunnen goederen die vandaag opgehaald worden tot de volgende dag opgeslagen worden

Same-Day Delivery

Heeft het geen hoge urgentie, maar moet het wel op dezelfde dag geleverd worden, dan is dat ook geen probleem. Lion Logistics kan dezelfde dag een afspraak inplannen.

Opslag

Heeft u een opslagruimte nodig? Voor de lange of een kortere termijn. Per heden kunt u bij ons ook terecht voor opslag, voor maar liefst 500 m2.
Interesse? Bel of mail ons voor meer informatie.

Meubelvervoer & verhuizingen

Wij gaan geen enkele verhuizing uit de weg. We verhuizen snel en professioneel van A naar B.

Grootvervoer

Ook voor vervoer boven de 3.5 ton kunt u bij ons terecht. Met onze vrachtwagens staan we klaar voor uw grote en zware transport.

Autolaadkraanmachinist verhuur/hijsbegeleider(rigger)

Lion Logistics heeft per heden ook een autolaadkraanmachinist beschikbaar. Dus heeft u iets te hijsen en te plaatsen. Wel het materiaal maar geen machinist. Lion staat klaar voor u!

Ook op een bouwplaats kunnen wij uit de voeten als hijsbegeleider c.q. rigger. We zijn ook gespecialiseerd in het in het begeleiden van hijswerkzaamheden.

Zeecontainer transport

Vanaf de haven ophalen, de trailer laden en/of lossen en weer terug brengen naar de haven. Als u een zeecontainer transport nodig heeft kunt u bij Lion Logistics terecht! Samen met onze agentschappen in alle grote zeehavens van Europa voor al uw transporten.

Overnight & Innight zendingen

Moeten er goederen geleverd worden voordat een bedrijf is opgezet? Ook dan bent u bij Lion Logistics op het goede adres. ’s Nachts leveren wij namelijk ook. Als een pakket of pallet nog dezelfde nacht geleverd moet worden, dan kunt u contact opnemen met Lion Logistics.

Niwo Eurovergunning
GPS Tracked
Sluiten