Wij staan klaar voor al uw vragen | 0412-849123

Werkwijze

Werkwijze

Als professioneel transportbedrijf houden wij ervan om zo transparant en duidelijk mogelijk naar de klant toe te zijn. In veel gevallen hebben de klanten haast en willen ze hun goed zo snel mogelijk en zonder vertraging verplaatst hebben van A naar B.

Nadat de klant akkoord heeft gegeven voor de opdracht hanteren we de volgende stappen om de klant zo goed en snel mogelijk te helpen:

Stap 1

Vaststellen waar we moeten laden en lossen

Stap 2

Vrachtbrieven klaarmaken

Stap 3

Laden op plaats van vertrek op een veilige manier voor de chauffeur en goederen

Stap 4

Rijden naar plaats van bestemming

Stap 5

Lossen op plaats van bestemming op een veilige manier voor de chauffeur en goederen

Bij elke stap wordt er verlangd naar een veilige en secure handeling. Ons doel is doelgericht werken om de klant op een zo goed mogelijke manier service te verlenen. Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan via onze offerteformulier.

Transparantie

Bij Lion Logistics staat de service naar de klant toe altijd op nummer 1. Hierom streven we naar een  optimaal transparante samenwerking. De klant moet duidelijk weten wat hij of zij van ons kan verwachten.

Allereerst moet de klant weten tot waar onze service loopt. Bij een meubellevering leveren we bijvoorbeeld(uitzonderlijke situaties daargelaten), altijd tot in het huis. Als we een spoedzending moeten bezorgen moet de klant ook weten binnen hoelang we daar zijn. Dit wordt netjes door onze planning doorgegeven. Ook maken wij een vrachtbrief op, zodat de klant altijd een bewijs heeft van levering. Hierdoor kan de klant altijd weerleggen wat, waar en wanneer er is geleverd naar zijn of haar klant toe. Hiernaast vertellen we voordat we een opdracht uitvoeren, wat onze prijs is. Zo kan de klant nooit verrast worden door onverwachte prijskaartjes.

Informele werkrelatie

Onze motto is: klant is koning en vriend. Naast dat service naar de klant op de eerste plaats komt, is het ook belangrijk dat we een goede relatie hebben. Wij willen onze klanten ook kunnen uitnodigen voor een gezellig uitje, of een cadeautje kunnen geven. Dit om een band te scheppen. Als de relatie beter is, is samenwerken leuker.

Niwo vergunning

Lion Logistics is NIWO gecertificeerd. De NIWO-vergunning beroepsvervoer is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van de NIWO-vergunning beroepsvervoer. Wilt u een bedrijf starten in het beroepsgoederenvervoer over de weg, dan moet u dus eerst een NIWO-vergunning beroepsvervoer aanvragen bij de NIWO. Beroepsgoederenvervoer is het tegen betaling vervoeren van goederen in opdracht van derden. De vergunningplicht geldt voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg.

Daarnaast hebben wij ook GPS-systemen op onze auto’s. Persoonlijke klantcontact staat hoog in het vaandel bij ons. Hierom werken wij niet met een standaard Track en Trace systeem, maar kunnen klanten ons ieder moment bellen en vragen waar hun goed is.

Niwo Eurovergunning
GPS Tracked
Sluiten